LäraMera & Leripa

Svenska

Svenska

Engelska

English

Kundservice

Kundvagn

Pinterest Facebook YouTube Twitter
Läslandet Läslandet /   Läslandet /
Läslandet /   Läslandet /

Läslandet

Läslandet är ett läsförståelse spel inriktat på bokstäver och ord som lämpar sig för barn i alla åldrar.

Spelet innehåller 21 olika övningar och spel anpassade för olika behov. Inkluderat är 8 olika språk att välja mellan. Träna svenska, engelska, tyska, norska, danska, finska, portugisiska eller italienska.

Läslandet är ett så kallat öppet program som tillåter användaren att skapa egna ord i listor som kopplas till bilder och ljud. Detta är enkelt gjort i det medföljande verktyget. Med detta kan man lägga in egna bilder från t.ex. hemmet och använda egna röster för de olika övningarna. För de som inte har något intresse av detta så levereras Läslandet med över 400 ord uppdelade i listor efter övningsområde.

Med verktyget går det att skapa listor/ord på andra språk om så önskas.

Läslandet innehåller även resultatstatistik med möjlighet till utskrift. Inställningar för varje spel kan göras efter behov och spänning. Vidare kan profiler skapas så att varje användare får behålla sina egna inställningar.

Spelet kan styras med hjälp av kontakter. En eller två kontakter kan användas.

Läslandet fick 9 poäng av 10 av tidningen PC För Alla! Deras kommentarer "Läslandet har det mesta du behöver för att kunna lära dig läsa." och "Enkelt men briljant".Köp

 

Support

Windows

Version 1.5