LäraMera & Leripa

Svenska

Svenska

Engelska

English

Kundservice

Kundvagn

Pinterest Facebook YouTube Twitter
Learning English Learning English /   Learning English /
Learning English /   Learning English /

Learning English

AppStore

Learning English – Words and Sentences består av fyra trevliga övningar som tränar såväl läsning som läsförståelse på engelska. Här finns stöd av inspelat tal som hjälper till så uttalet blir rätt. Totalt finns det mer än 600 meningar att träna på och med verktyget kan du dessutom skapa helt eget material. Klicka här för fler listor till appen!

Questions
Ja eller nej, Sant eller falskt? Svara på olika påståenden om bilden.

Right sentence to the picture
Vilken mening passar till bilden? Du får två meningar till varje bild. En av dem är rätt.

Right picture to the sentence
Här ges inget auditivt stöd utan meningarna i denna del skall läsas på egen hand och sedan skall man välja rätt bild till övningen.

Choose the correct ending for the sentence
I denna del finns två olika avslut på varje mening. Läs noga och välj det rätta och meningen blir uppläst.

Verktygsdel - Individuella anpassningar
Appen innehåller en verktygsdel, där man kan skräddarsy övningar för varje övningstyp och kanske även för varje enskild elev, genom att lägga till egna bilder och eget tal. Man kan sända sina övningslistor med e-post till andra.

Inställningar i menyn
Tryck på den översta ljudsymbolen för att sätta på och stänga av menymusik Tryck på knappen med ljudsymbol på för att sätta på eller stänga av uppläsning av meningarna vid start inne i de olika övningsdelarna Tryck på knappen med bokstäver på för att skifta mellan stora och små bokstäver Tryck på knappen med stjärnor på för att välja antal uppgifter på skärmen Tryck på knappen med staffli för att se resultat Tryck på knappen med skiftnyckel för att starta verktygsdelen

Pedagogiska tips
Välj lätt svårighet för de yngre barnen där endast en uppgift finns på varje sida. Låt eleverna vara med i verktygsdelen och skapa material med egen röst och egna bilder. I resultatdelen kan man ta foto på resultaten med datum för senare utskrift eller e-post.

Verktyget
Med verktyget kan du enkelt skapa helt eget material som passar just din undervisning. Det går att hämta bilder från din kamerarulle eller ta bilder med kameran direkt in i verktyget. Det går även att hämta ljud och spela in tal och ljud direkt i verktyget.Demo

Support

iOS

Version 1.0