LäraMera & Leripa

Svenska

Svenska

Engelska

English

Kundservice

Kundvagn

Pinterest Facebook YouTube Twitter
Happenings - Trycka-Bygga Happenings - Trycka-Bygga /   Happenings - Trycka-Bygga /
Happenings - Trycka-Bygga /   Happenings - Trycka-Bygga /

Happenings - Trycka-Bygga

AppStore

Happenings är ett "trycka - bygga" program som lämpar sig för barn och ungdomar på tidig nivå. Happenings stimulerar upptäckarglädjen samtidigt som det tränar uppmärksamhet på detaljer.

Spelet består av 4 olika kategorier:
• Yrken
• Musik
• Sport
• Djur

I varje kategori finns 8 olika miljöer att bygga upp. När en miljö är uppbyggd hörs musik eller ljudillustrationer. Innehåll i de olika kategorierna:

Musik: Gatumusikant, Säckpipeblåsare bland får, Dam som sjunger opera på scen, Kör med dirigent, Orgel i kyrka, Duo med fiol och cello i park, Parad med musik, Ängel som spelar harpa.

Djur: Ko i ladugård, Flamingo som fångar fisk, Höna som lägger ägg, Fisk i akvarium, Fladdermöss i grotta, Panda som äter, Kamel i öknen, Kanin i salladslandet.

Sport: Tyngdlyftare, Boxare, Simmerska, Tennis, Fotboll, Ishockey, Golfspelare, Ryttare

Yrken: Doktor som ger spruta, Kock som lagar mat, Tandläkare som borrar, Lärare i skolan, Bilmekaniker som lagar en bil, Snickare som spikar, Kassörska i affär, Frisör som gör olika frisyrer på kund.

Programmet innehåller mycket välarbetade bilder.

Man kan välja om man vill bygga upp med eller utan bakgrund.

Med bakgrundsbilder visas för figuren relevanta detaljer för att stimulera kommunikation och begreppsbildning. Utan bakgrund anpassas programmet så att bilderna byggs upp mot enfärgade ytor och med få detaljer. 

Support

iOS Android Windows

Version 2.1