LäraMera & Leripa

Svenska

Svenska

Engelska

English

Kundservice

Kundvagn

Pinterest Facebook YouTube Twitter
Happenings Happenings /   Happenings /
Happenings /   Happenings /

Happenings

Happenings är ett "trycka - bygga" program som lämpar sig för barn och undomar på tidig nivå. Happenings stimulerar upptäckarglädjen samtidigt som det tränar barnets koordinationsförmåga och datorvana.

Spelet består av 4 olika kategorier:

 • yrken
 • musik
 • sporter
 • djur

  I varje kategori finns 8 olika miljöer att bygga upp. När en miljö är uppbyggd hörs musik eller ljudillustrationer. I inställningarna kan man välja olika svårighetsgrader och anpassa programmet på flera sätt.

  Innehåll i de olika kategorierna:

  Musik: Gatumusikant, Säckpipeblåsare bland får, Dam som sjunger opera på scen, Kör med dirigent, Orgel i kyrka, Duo med fiol och cello i park,Parad med musik, Ängel som spelar harpa.

  Djur: Ko i ladugård, Flamingo som fångar fisk, Höna som lägger ägg, Fisk i akvarium, Fladdermöss i grotta, Panda som äter, Kamel i öknen, Kanin i salladslandet.

  Sport: Tyngdlyftare, Boxare, Simmerska, Tennis, Fotboll, Ishockey, Golfspelare, Ryttare

  Yrken: Doktor som ger spruta, Kock som lagar mat, Tandläkare som borrar, Lärare i skolan, Bilmekaniker som lagar en bil, Snickare som spikar, Kassörska i affär, Frisör som gör olika frisyrer på kund.

  Programmet innehåller mycket välarbetade bilder. Det finns många inställningsmöjligheter i programmet som därför kan anpassas till varje enskild persons behov.

  1. Automatisk slumpning av bilder utan att man behöver välja från meny
  2. Val av hur många knappar som skall finnas på menyerna
  3. Välja om man vill se hela figurer eller bara detaljer på menyn
  4. Acceptanstid för tryck
  5. Stopp-lås
  6. Antal tryck som krävs för att bygga upp en bild.
  7. Trycka - bygga upp framlänges eller baklänges.
  8. Man kan bygga upp med eller utan bakgrund.

   Med bakgrundsbilder visas för figuren relevanta detaljer för att stimulera kommunikation och begreppsbildning. Utan bakgrund anpassas programmet så att bilderna byggs upp mot enfärgade ytor och med få detaljer.Köp

 

Support

Windows

Version CD 2.0 DL Win 7/8